ihmeitä estradilla (STAND UP -TAIKUUS)

Yleisö hiljenee. Valot himmenevät. Ilmassa kihelmöi odotus. Ja jännitys. Kohta se alkaa...

Näyttämötaikuus sopii ohjelmanumeroksi sinne, missä on taikuudelle tilaa. Estradi tai tilassa oleva erillinen osa saa yleisön huomion keskittymään ihmeisiin. Välineistö on koottu niin, että takarivikin pysyy juonenkäänteissä mukana; suuret huivit, sanomalehdet ja köydet  uhmaavat painovoimaa, katoavat ja saavat yleisön ymmälleen... miten se taas tuonkin teki?

Näyttämötaikuus sopii ohjelmanumeroksi esim.

-yritysjuhliin
-asiakastilaisuuksiin
-perhejuhliin esim. ravintolassa
-erilaisiin ulko-ja sisätapahtumiin
-messuille

Ohjelmanumeron kesto: 15-30 minuuttia, sovittavissa myös erikseen 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

  

IHMEITÄ SILMIENNE EDESSÄ (Close-Up taikuus)

Pelikortti. Sormus. Tulitikkulaatikko. Lompakko. Kolikko.

Siinä taikaviihteen välineitä, joilla ammattitaikuri saa katselijan hämmästymään, kerta toisensa jälkeen. Yleisö on usein aktiivisessa roolissa osallistuen itsekin Close-up ohjelmanumeron tekoon. Moni ajattelee huomaavansa, jos taikuri yrittää silmänkääntöä, mutta kuinkas käykään…kello katoaa ranteesta, lainattu sormus ilmestyy mitä ihmeellisimmistä paikoista ja seteli vaihtaa väriä. Ja sinun tehtäväksesi jää taas vain ihmetellä.

Close-up eli lähitaikuus tapahtuu lähietäisyydellä katsojasta; tyypillisimmillään yleisö on sijoittunut esim. ravintolan pöytiin ja taikuri kiertää pöydissä hämmästyttämässä tempuillaan.

Ohjelman kesto sovittavissa erikseen.

Soita ja pyydä tarjous 

 


  
LÄHITAIKUUDEN JA NÄYTTÄMÖTAIKUUDEN YHDISTELMÄ 

Mukava ilta työporukassa, juttu luistaa ja tunnelma on rento. Odotellaan illan esiintyjää. Ja siinä hän on...yks kaks pöydän ääressä. Taikuri Tapio Salomaa. Pyytää lainaksi setelin ja ensitöikseen hävittää sen...

Hulvattoman hauska, viihteellinen setti taikuutta, joka ei jätä ketään kylmäksi. Lähitaikuuden ja näyttämötaikuuden yhdistelmässä ihmettelemistä riittää vaikka koko illaksi. Ohjelman osia voidaan sovittaa toisiinsa joustavasti ja asiakkaan ehdoilla.

Ohjelman kesto:

  • Lähitaikuus-osio 1-2 tuntia
  • Näyttämötaikuus-osio 20-30 minuuttia

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

  

 

 

Tapio Salomaa

taikuri@tapiosalomaa.com

Puh: 040 5907944